"Een audioboek draait om de juiste stem"

Ik zal uw audioboek inspreken en produceren aan de hand van de ACX technische standaarden. Ik heb een klassieke, “buurjongen” mannelijke stem met een standaard Nederlands accent. Mijn stem is sterk maar toch kalm, en ik kan verschillende soorten intonatie bereiken.

Voice Over is mijn levensstijl.  Wanneer je voor mij kiest als je voice over, kan je ervan uitgaan dat u heeft gekozen voor de beste, met eigen professionele apparatuur beschikkende, voice over voor uw klus. Neem contact met mij op over een eventueel productie proces en wat je kan verwachten van een samenwerking met mij.

Audioboek inspreken

Luisterboeken inspreken

Het percentage mensen dat luisterboeken verslindt blijft jaarlijks toenemen. De aanvragen van uitgevers die mij als stemacteur willen inschakelen voor het inspreken van een kinderboek, roman of literaire thriller nemen evenredig toe. Het is een understatement als ik zeg dat het luisterboek populair is.

Verhalende stemacteur voor luisterboeken.

Het luisterboek is tegenwoordig een graag geziene gast in de collectie van de oude- en ook de nieuwe generatie boekenlezers. Dit komt door de vluchtige tijd waarin we leven. Mensen hebben minder tijd en willen toch in de trein, auto of tijdens het hardlopen wegdromen bij een goed boek. Wegdromen gaat zoveel eenvoudiger wanneer de voice-over de luisteraar bij de hand neemt. In staat is de oren van de luisteraar goed te bespelen en te boeien tot de laatste letter.

Interesse in mij als stemacteur voor het inspreken van een luisterboek? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Voice Over Michel Romijn
Voice Over Michel Romijn
Telefoon systemen inspreken
Menu