Wilt u een webwinkel laten ontwerpen?

Succesvolle webshop beginnen?

Michel Romijn bouwt voor u een complete gebruiksvriendelijke webshop waar klanten eenvoudig uw producten kunnen bestellen. Onze webwinkel wordt op maat gemaakt en voldoet aan alle standaarden die wij stellen aan een succesvolle internetwinkel.

Door een modern ontwerp en een snelle techniek zorgen we voor een optimale gebruikerservaring zodat uw bezoekers ook echt klanten worden. Met onze webwinkel kunnen we direct inspelen op veranderingen in de markt, zoals het toevoegen van betaalmethodes, reviews, beveiligingsupdates, en SEO.

succesvolle webwinkel of webshop laten maken
website onderhoud door Michel Romijn

WooCommerce

Woocommerce is het systeem waarin wij een ideale webwinkel ontwerpen  die eenvoudig te beheren is. Zo kunt u snel nieuwe producten toevoegen, kortingscodes aanmaken en prijzen aanpassen. WooCommerce is onderdeel van WordPress en daarmee de bekendste webwinkelsoftware ter wereld.

Veel webwinkel eigenaren kiezen voor WooCommerce vanwege de gebruiksvriendelijkheid, talloze en niet te dure mogelijkheden en veilige oplossingen. Alles is mogelijk, als u het kan bedenken kan ik het maken.

Wilt u een webwinkel laten maken?

Michel Romijn helpt u graag bij het maken van een nieuwe webwinkel. Alle internetwinkels die wij maken zijn gebruiksvriendelijk, mobiel vriendelijk en zoekmachine vriendelijk. U wilt geld verdienen met uw webshop. Daarom moet de ontwikkeling hiervan goed en professioneel worden gedaan.

Alle webwinkels die wij maken worden gemaakt met het CMS WordPress.

WordPress is een relatief eenvoudig programma (CMS) waarmee websites kunnen worden gemaakt. Het is erg visueel ingericht en onderscheidt zich op gebruiksgemak. WordPress is het meest gebruikte systeem te wereld.

U kunt heel eenvoudig zelf uw winkel beheren en, mocht u dat willen, zelf producten toevoegen aan de webshop. Wij maken de webshop inclusief alle functies die bij een webshop uit 2020 horen zoals voorraadbeheer, iDeal betalingsmogelijkheid, onbeperkt aantal producten, etc. Wij kunnen zelfs de webhosting realiseren voor uw webshop.

Voorbeeld websdesign

Webshop laten maken?

Vraag vrijblijvend een offerte aan.