Op zoek naar goedkope webhosting?

Stabiele, veilige en snelle hosting

Een (WordPress) website met goede goedkope webhosting is een onmisbare combinatie. Niet alleen om uw bezoekers een plezier te doen, maar ook omdat de richtlijnen van zoekmachines aangeven dat een website altijd binnen 3 seconden moet laden.

Wij hosten uw website op onze eigen dedicated servers en bieden je een gratis SSL-certificaat. Zo garanderen we u de snelheid en veiligheid die u nodig hebt om uw website optimaal te laten presteren.

Webhosting op dedicated servers
Webhosting pakketten

Hosting voor websites

We bieden onze goedkope webhosting aan in verschillende pakketten, omdat de behoefte per klant in de praktijk altijd verschilt. Wij adviseren u graag over de beste optie voor uw specifieke geval.

De gemiddelde ZZP’er heeft bijna altijd genoeg aan onze voordeligste variant, terwijl grotere bedrijven en webshops doorgaans wat meer ruimte nodig hebben. De kosten per jaar vallen reuze mee, zo heeft het merendeel van onze klanten al hosting voor €120,- per jaar.

Hosting voor webshops

Een webshop vraagt door de vaak grotere databases meer ruimte en rekenvermogen dan een normale website en dat betekent automatisch dat goede webshop hosting altijd een wat hogere investering vraagt op jaarbasis.

Omdat de online shopper bijzonder weinig geduld heeft, is het van groot belang om dit stapje extra wel te zetten. Wij bieden verschillende opties voor webshops en adviseren je graag over de beste opties voor jouw webshop.

Gemiddeld gezien kun je rekenen op een bedrag van €360,- per jaar.

Webshop laten maken

Webhosting via Michelromijn.nl

Vraag vrijblijvend een offerte aan.