WEBSITE LATEN MAKEN DOOR MICHEL?

Is uw website nog up-to-date?

Een website. Een webdesign. Een webontwerp, het zijn allemaal woorden voor een internetpagina waar uw (bedrijfs)gegevens kunnen worden weergeven.

Wilt u graag een (nieuwe) professionele website of webshop voor uw bedrijf en een concept binnen 2 weken ontvangen?

Een nieuwe website met een modern webdesign, die responsive is op alle gangbare apparaten en goed vindbaar in zoekmachines zoals Google en Bing? We helpen u graag verder!

 

Misschien heeft u uzelf de vraag gesteld waarom u zou moeten investeren in een website, terwijl u dit misschien jaren geleden al een keer hebt gedaan. We zien met enige regelmatig dat de website van een bedrijf niet is meegegroeid met de onderneming of met de tijd.

Wilt u meer informatie over de kosten, tijdsduur duur en wat we nog meer kunnen betekenen voor u als MKB onderneming? Vul hieronder uw informatie in en wij nemen vrijwel direct contact met je op.

Hoe werkt webontwerp van Michelromijn.nl?

Door de vele jaren ervaring die ik heb weten op te bouwen, weet ik precies hoe een goed werkende site zowel qua uiterlijk als ook technisch in elkaar moet zitten. Of u nu opzoek bent naar een webpagina of een complete webshop: ik werk graag samen met u aan het digitale visitekaartje van uw bedrijf. Ik ontwerp uw website in een fijn en gebruiksvriendelijk cms systeem, waardoor u zelf eventueel dingen kunt bewerken of veranderen.

Geen zin of tijd hiervoor? Dan kunnen wij dit ook uit uw handen nemen. Na oplevering goed gevonden worden in Google? Ook dit kunnen wij voor u regelen. Zelfs voor webhosting kunt u bij ons terecht.

Website laten maken?

Vraag vrijblijvend een offerte aan.