Uw website onderhoud uit handen geven?

Onbezorgd Online

Met al die miljoenen websites die het internet rijk is, is het een platform vol kansen. Echter biedt het kwaadwillenden personen ook verschillende mogelijkheden. Webonderhoud voorkomt dit. Wij zorgen voor bescherming van uw website tegen internetcriminaliteit en andere duistere zaken waardoor u een hoop ellende bespaart blijft. Dit doen we doormiddel van website onderhoud.

Internetcriminelen willen graag inbreken op websites om verschillende data te winnen, contactgegevens van u en uw klanten bijvoorbeeld te stelen en je website te gebruiken voor hun activiteiten om spam te versturen. Als wij het website onderhoud doen zorgen we ervoor dat uw website altijd veilig online is. En u bent altijd zeker van de prijs.

U betaalt maar €59,- per maand!

Website onderhoud
Webontwerp door michel romijn

Dynamisch onderhoud

Al onze websites worden 24 uur per dag in de gaten gehouden en u en wij krijgen een melding wanneer uw website gevaar loopt. WordPress is net als alle andere moderne websites voorzien van een CMS dat doorlopend aandacht vraagt. Hiervoor hebben wij webonderhoud in het leven geroepen.

Zelfs als u na oplevering niets meer aanpast aan uw site is het noodzakelijk om de infrastructuur te beschermen en te verbeteren. Dit doen we om uw website beter te beveiligen tegen aanvallen van buitenaf, maar bijvoorbeeld ook om uw site blijvend goed te laten functioneren in alle gebruikte browsers. Gaat het nou toch een keer niet helemaal goed? Dan kunnen wij altijd zonder extra kosten een backup terugzetten voor u. Dit is het gemak van webonderhoud.

Alles uit handen geven

Naast ons normale webonderhoud bieden we ook een uitgebreide optie aan. Voor €85,- per maand doen we het technisch website onderhoud en alle aanpassingen die u wilt hebben.

Eens per week kunt u al uw wijzigingen doorgeven en wij voeren die altijd binnen 48 uur uit. Dat kan inhoudelijk, technisch en grafisch zijn. hiermee zorgt u ervoor dat uw website altijd up-to-date is en u uw handen vrij hebt om te doen waar u goed in bent! Tevens kunnen wij de webhosting ook uit handen nemen. Wel zo gemakkelijk toch? Een alles in één oplossing.

website onderhoud door Michel Romijn

Uw website laten onderhouden?

Vraag vrijblijvend een offerte aan.