fbpx Skip to main content
blog

Het belang van een goede en gebruiksvriendelijke website

By december 19, 2020No Comments

Het is belangrijk en fijn als u een website heeft, dat het ook een gebruiksvriendelijke website is.

Het is altijd fijn als een website waar u terecht komt ook duidelijk en verzorgt er uit ziet. Wanneer een website niet makkelijk in gebruik is, dwalen mensen vaak sneller af bij de website dan wanneer het duidelijk en verzorgd er uit ziet.

Een goede website

Wat is nou een goede website? En wanneer vindt de klant uw website goed en duidelijk?

Tegenwoordig is het als bedrijf een prioriteit dat zij een website hebben. Klanten oriënteren zich tegenwoordig vaker op het internet via een website, dan dat zij langs de winkel gaan, dit omdat het veel makkelijker is om even snel op het internet te kijken dan langsgaan in de winkel en tijd daar voor vrij maken.

Het is belangrijk om als bedrijf een website te hebben die zich aanpast aan het type apparaat beeld waarop de website wordt gezocht. Alles gaat tegenwoordig via de telefoon of via de laptop, een telefoon heeft een veel kleiner beeld dan een laptop, en een telefoon is verticaal gericht en een horizontaal. Het automatisch aanpassen van het beeld op het type apparaat heet Responsive Design. Het ontwerp en lay-out met een Responsive Design blijft intact en zo is het voor de klant veel overzichtelijker en gebruiksvriendelijk en makkelijk in gebruik.

Een goede lay-out is makkelijk en overzichtelijk, een mens leest van links naar recht. Het is dus verstandig om alle hoofdkopjes aan de linkerkant van uw website te toevoegen zodat het makkelijk te lezen is en goed vindbaar is.

Een goede indruk van uw website is uiterst belangrijk, een mens die een website bezoekt beslist automatisch in een aantal seconden of hij de website verlaat of blijft.

Het is dus belangrijk dat u een goede website nodig heeft voor uw bedrijf, met gemak en een goede uitstraling naar de klant toe.

Vind u het lastig om een website te maken of snapt u een aantal puntjes niet ? Geen probleem. Wij kunnen u verder helpen! Vul het offerteformulier in.

Leave a Reply