Skip to main content

Bent u net begonnen als ondernemer en heeft u nog geen website of webdesign? Of heeft u al een website maar is deze toe aan een opfrisbeurt. Dan bent u bij mij aan het juiste adres! Van het plan van aanpak tot aan het bedenken van slimme functionaliteiten en het definitieve webdesign. Het hoort allemaal bij het proces van het maken van een nieuwe website.

Starten aan het begin van de startlijn

Laten we kennismaken onder het genot van een (digitaal) kopje koffie of thee (Zoom of in het echte leven). We leren elkaar kennen en bespreken de doelstellingen voor de nieuwe website. Ook bespreken we wat u mooi vindt en wat u graag terug wilt zien. Samen met u maken we een plan van aanpak.

Op naar het juiste design

Ik doe onderzoek naar de nieuwste technieken en bekijk de laatste design trends. Zo zorg ik ervoor dat uw website helemaal up-to-date is straks. Nu ga ik beginnen aan een een eerste ruwe opzet voor uw site. Vaak bevat de ruwe opzet alleen nog maar banen die op een belangrijke pagina terecht komen. Ik maak bijvoorbeeld eerst alleen de homepage op. Een eerste indruk kun je maar één keer maken.

Bent u het met de eerste schets eens? Dan ga ik verder met ons ontwerp. Ik maak verschillende website pagina’s op. Ik zorg ervoor dat call-to-actions (buttons), kleurgebruik (belangrijker dan je denkt), iconen en het gekozen lettertype meer body krijgen. Uiteindelijk presenteer ik het eindproduct en mag u ons vertellen wat u ervan vindt!

Finetunen

U heeft het voorstel voor het design van uw website ontvangen. Ik ben dol op feedback op het design. Als u dingen graag anders ziet, dingen die u graag wilt vervangen of misschien zelfs toevoegen. Ik ben één en al oor! Samen gaan we er voor zorgen dat het ontwerp naar jouw wens is! En als we allebei tevreden zijn, dan gaan we de website verder afbouwen.

Klaar is Michel! Welja, bijna dan…

De site staat klaar op de testomgeving en u bent akkoord met het ontwerp. Nu is het tijd voor het laatste onderdeel: de site op uw domein zetten!  Hierna verstrekken wij een document hoe het administratie gedeelte van WordPress werkt en klaar is Michel. Het verhaal op uw website meer versterken? Ik denk graag met u mee.

Leave a Reply