Skip to main content

Kijk je ogen uit bij madestijn.Vandaag was Rocker er helemaal klaar voor. Met alle handige hulpmiddelen opgetogen ben ik onderweg gegaan naar Poeldijk met de reden een geocache te vinden.

Ik wilde namelijk Traces of War vinden die daar bij de begraafplaats zou moeten liggen ergens. Dus fietste ik met de nieuwe kilometerteller die ik online heb aangeschaft het Poeldijksepad af. Onderweg kwam ik langs dierentuin Honselersdijk en hier heb ik dan ook even stilgestaan. Aangekomen op de locatie dacht ik eigenlijk maar één ding: Hoe kom ik bij de geocache? Ik keek op mijn Garmin die ik makkelijk aan mijn fiets heb bevestigd met de beugel die ik ook online heb gekocht, en zag dat ik de juiste richting op ging.

Nadat ik had geconstateerd dat de geocache echt niet bereikbaar was ben ik doorgefietst naar de volgende cache in de omgeving. Deze lag in de buurt van De Westlandse Poort waar ik ook vaker gewandeld heb. Ik heb de cache gelogd en ben toen op mijn fiets verdergegaan richting Madestijn. Hier tot de conclusie gekomen dat ik zin had om lekker door te trappen ging ik via de Nieuweweg terug richting het tankstation voor een lekker kaasbroodje en een flesje water. Ik had namelijk dorst en al 17 killometer op de teller.

Nog even een stuk door, dus naar de snelbinder gefietst en deze volledig omhoog getrapt. Wat een uitdaging zeg om te doen! Eenmaal aangekomen naar benden in de richting van De Lier om langs het water naar het einde van de Kasteelweg te gaan. Daar besloten om rustig aan weer naar huis te trappen met al het heerlijke gevoel wat deze mountainbike rit mij heeft aangedaan. Ik ben weer een dankbaar mens!

Ik rij overigens op een Btwin van RockRider. Ik heb deze fiets voor € 80,- euro op Marktplaats opgepikt in Spijkenissen met mijn goede vriend Tom. Ook dat was een leuke gezellige onderneming met een milkshake onderweg.


Van alle gemakken voorzienMooie fiets BTWIN RockriderOp de snelbinder in het WestlandEen kaasbroodje bij het tankstation
 

admin

Author admin

More posts by admin

Leave a Reply