Meer over Michel Romijn

Over Michel

Meer weten over Michel Romijn? Michel Romijn is sinds 2008 bezig met het hobbymatig maken van websites voor vrienden en familie. In 2013 richten Michel een eigen omroep op en hiervoor moesten natuurlijk ook de nodige websites voor gemaakt worden. Hierin leerde Michel Romijn een hele hoop omtrent webdesign, HTML, CSS, PHP en andere coderingstalen. In 2016 liet Michel de omroep los en ging hobbymatig verder met het maken van websites en leerde hij hoe hij een Android app kan maken aan de hand van een concept die de klant meestuurt met zijn of haar aanvraag.

Op 1 januari 2020 starten Michel het bedrijf michelromijn.nl welke al veel klanten mocht ontvangen. Van webdesign tot en met app ontwikkeling, Michel kan het voor u doen en dat met wel 12 jaar ervaring. Ik ben onder andere gespecialiseerd in de volgende mogelijkheden.

Geïnteresseerd geworden naar mijn kunsten? Bekijk de website verder of neem meteen contact met mij op via telefoon of e-mail. Ook kunt u mij rechtsonder via de chat bereiken.

Geïnteresseerd geworden in mijn diensten?

Vraag vrijblijvend een offerte aan.