Skip to main content

Overige diensten

Wilt u meer uit uw bedrijf halen, meer klantenbinding en een professionelere uitstraling creëeren? Michel neemt uw zorgen uit handen door het aanbieden van verschillende services. Uiteraard overlegt hij al uw wensen voor een optimaal resultaat. Bekijk hieronder de uitgebreide mogelijkheden. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Overige diensten

Bekijk wat Michel voor u kan betekenen

Fotografie

Wilt u een speciale gelegenheid laten vastleggen op de gevoelige plaat? Dan bent u bij Michel aan het juiste adres. Met zijn connecties in de fotowereld is er altijd wel een fotograaf die uw klus aankan. Twijfel niet langer en lees meer over fotografie.

meer informatie

Reclame video’s

Denk eens aan reclame video's als u uw product op een krachtige manier wil promoten. U kunt bijvoorbeeld uw bedrijf in beeld brengen. Hiermee verkondigt en versterkt u uw boodschap. Michel kan tevens de Voice Over voor zijn rekening nemen.

meer informatie

Voice Over

Wilt u een radiocommercial laten ontwikkelen? Dan is Michel de uitkomst. In zijn eigen hypermoderne studio spreekt hij de door u aangeleverde teksten in. U krijgt deze aangeleverd in verschillende hoogwaardige bestandsextensies.

meer informatie

Webhosting

Een website maken is een ding, deze zichtbaar maken op het internet ook! Daarom bied Michel degelijke, veilige webhosting aan op één van zijn privé servers. Veiligheid en klantvriendelijkheid staat op nummer 1. Interesse in privé hosting? Neem contact.

meer informatie

Website laten maken?

Kom er achter wat Michel voor u kan betekenen!

Website laten maken