Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=O4DQE4dfjho&ab_channel=MichelRomijn-www.michelromijn.nl

Reclame video’s

Wanneer u een onderneming hebt wilt u natuurlijk zo goed mogelijk voor de dag komen.  Heeft u wel eens gedacht aan een reclame video die u op al uw social media kanalen kan plaatsen? Michel kan u hier zeker bij helpen! Hij beschikt over de juiste camera en kan de beste standen aannemen tijdens het filmen.

Kwekerijen

Voor kwekerijen maakt Michel, indien gewenst reclame video’s die aanslaan bij het product wat u kweekt. Michel draagt daardoor mede zorg over uw planten. Bij kwekerijen is het vaak mogelijk om inpandig te filmen. Dit doen ik dan ook graag met een drone.

Winkels

Er komt veel kijken bij het in beeld brengen van winkels. Vaak zit u met portretrechten. Mogen klanten wel of niet in beeld komen en wat dacht u van medewerkers. Daarom zijn reclamevideo’s voor winkels echt maatwerk. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Uitvaarten

Een uitvaart filmt Michel vol met discretie tegenover de klant. Michel zal veel op de achtergrond aanwezig zijn. Hierdoor merk je niet of nauwelijks dat Michel er is. De uitvaart zal nabewerkt worden en voor u op een USB stick worden afgeleverd via verzekerde track & trace post van Postnl

Sprekende reclamevideo's

Wanneer je een reclamevideo van uw bedrijf laat maken heeft u een puntje voor op uw concullega’s. U kunt in een video uw merk/bedrijf en of onderneming aan het publiek tonen zonder dat ze er van hun luie stoel hoeven te komen. Het bestand wat u aangeleverd krijgt kunt u gemakkelijk op al uw social media kanalen die video ondersteunen aanbieden. Zo kan de hele wereld mee kijken binnen uw onderneming.

Of u nu een reclamevideo wilt of een uitvaart wilt laten filmen, bij Michel ben je aan het juiste adres. Wilt u een video op maat? Dat kan ook. Neem contact op voor alle mogelijkheden.

Michel kan van alles...

Welke videosoorten kan Michel u aanbieden:

  • Trouwreportages
  • Uitvaartdiensten
  • Videoclips
  • Reclame video’s
Offerte aanvragen

Overtuigd om een video te laten maken?

Kom er achter wat Michel voor u kan betekenen!

Vraag een offerte aan