Portfolio

Michel heeft reeds vele klanten naar volle tevredenheid bediend en heeft daardoor een indrukwekkend portfolio opgebouwd. Of het nu gaat om design, websites of sociale media, Michel denkt met u mee en zorgt ervoor dat alles naar uw wens is. Tijdens het ontwerpproces is effectieve communicatie tussen opdrachtgever en Michel van essentieel belang om voortgang, wijzigingen en aanpassingen te bespreken. Michel heeft een reputatie opgebouwd als iemand die zijn klanten met tevredenheid achterlaat. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van tevreden klanten.

Boekpromotie: Geachte heer M

Boekpromotie: Het gevleugelde woord

Omslag De Nacht dat de Sterren Dansten

Omslag Boek: De Nacht dat de Sterren Dansten

Boekpromotie: De Mannentester

colli express webdesign

Colliexpress.nl

Energie van Oranje

Stalhouderij Delftse Hout

Stalhouderij Delftse Hout

Compact Housing

Compact Housing

Mobiele Airco Direct

Mobiele Airco Direct

Lilly-Palmer.com

Lilly-Palmer.com

Eijssink-all-round.nl

Eijssink-all-round.nl

Wilo-Onderhoudsbedrijf.nl

Wilo-Onderhoudsbedrijf.nl

Michel heeft mijn site prachtig ontworpen naar aanleiding van mijn wensen. Ook is hij niet te beroert om kleine dingen aan te passen wanneer er veranderingen aan de website zijn.

Loek RomijnWilo Onderhoudsbedrijf

De website die Michel voor mij heeft gebouwd is echt een parel geworden. Samen hebben we hard gewerkt aan een passende webshop voor mijn bekroonde roman en Michel neemt alle tijd voor me.

Chantal HollemanSchrijfster van De Nacht dat de Sterren Dansten

Voor onze website zochten wij precies iemand die als Michel is. Gedreven, perfectionist en graag in overleg. Wat zijn wij blij dat we jou gevonden hebben.

BrentBlack & Green

Goed bedrijf met snelle en goede communicatie. Fijn in de omgang, en niet te druk om alles te kunnen regelen, zodat de klant honderd procent tevreden is. Zeker een aanrader.

Michael EijssinkDierenvoedselbank DGB

Ik wilde onze bedrijfswebsite verhuizen naar een andere hostingpartij. Dat heeft Michel snel opgepakt en professioneel en zorgvuldig afgehandeld. Communicatie tussendoor over de stand van zaken. Ik heb geen ogenblik een zorg gehad. Binnen een paar uur stond de hele website werkend aan 'de overkant'. Ik beveel Michel van harte aan!

Gertie Rijkmans

Net te lang zelf geprobeerd een oplossing voor mijn webshop te vinden. Ik vond Michel online en binnen twee dagen was iets waar ik al een tijd mee worstelde opgelost. Michel valt op doordat hij je goed op de hoogte houdt van elke stap in het proces. Ook bij afronding checkt hij of alles naar wens is opgeleverd. een aanrader

Nils Roemen

Sinds ik Michel ontdekt hebt is er van alles gebeurd in mijn online wereldje, heb enorm veel geleerd en leer nog steeds. Ben blij dat je in mijn leventje gekomen bent en ik hoop nog jaren van je te kunnen genieten. Ik raad hem zeker aan voor website te laten bouwen, onderhoud en nog veel meer, toppertje. Thanks mate!

Anita

Michel heeft onze website ontwikkeld, jarenlang onderhouden en bijgewerkt. Wij zijn nog steeds zeer tevreden over deze website bouwer maar ook superblij dat hij dit wilde doen! Bunkermuseum Den Haag.

Bunkermuseum Den Haag