Portfolio

Watson Security

By januari 23, 2020 april 30th, 2020 No Comments

Watson Security Service & Events

Watson Security Service & Events is een beveiligingsbedrijf uit Hoogvliet. Mij werd gevraagd een nieuwe passende website te ontwerpen voor het bedrijf. Deze moest geschikt voor het personeel zijn en een duidelijk beeld geven van alle beveiligingsactiviteiten.

Samen overleggend zijn we tot een concept gekomen dat ik heb uitgewerkt tot een zichtbaar resultaat. Hierna hebben we samen de puntjes op de i gezet en daarmee was het project naar volle tevredenheid afgesloten!

Webdesign en huisstijl Kleding voor Watson Security Website

Watson Security, een tevreden klant

Dat Watson Security Service & Events zeer tevreden was over het resultaat bleek al minder dan een maand later. Want de eigenaar van Watson Security Service & Events vroeg of ik een roll-up banner en flyers kon ontwerpen!

Ik hou van nieuwe creatieve uitdagingen! We gingen hetzelfde traject van ontwikkeling in en nog geen 2 weken later kon ik de roll-up banner en de flyers naar volle tevredenheid bij de klant afleveren.

Een begrip in de beveiligingswereld

Inmiddels is dit bedrijf voor veel mensen uitgegroeid tot een begrip in beveiligingsvraagstukken. Van havenbeveiliging tot en met het beveiligen van uw object. Niets is deze onderneming te gek!

Heeft u behoefte aan een degelijke beveiliging van uw object, onderneming, horeca of een andere doelgroep? Neem dan contact op met Watson!

Video Ontwerp

Andere Projecten

Dierenvoedselbank DGB

Webdesign voor de Dierenvoedselbank DGB

| Portfolio | No Comments
Dierenvoedselbank DGB uit Den Haag vroeg mijn hulp bij het ontwikkelen van een website die past bij het doel wat deze stichting uitdraagt. Deze stichting helpt baasjes en dieren die…
Wilo-onderhoudsbedrijf.nl

Wilo Onderhoudsbedrijf

| Portfolio | No Comments
Wilo Onderhoudsbedrijf uit Den Haag vroeg mij de bestaande website te verbeteren én een website te ontwikkelen die goed gevonden zou worden. Ik bestudeerde de oude website en binnen een…
Red Mijn Administratie

Red Mijn Administratie

| Portfolio | No Comments
Red Mijn Administratie is hét bureau voor consumenten en personen met financiële hulpvragen. Heeft u financiële problemen of hulpvragen? Neem dan contact op! Ze kunnen u helpen met alle hulpvragen…
Webdesign voor Westlands Hoop

Ontwerp Michelromijn.nl voor Westlands Hoop

| Portfolio | No Comments
Westlands Hoop is een stichting die kinderen met een langdurige handicap of ziekte een dag geven om nooit te vergeten! Samen met de ouders gaan zij op zoek naar de…

Leave a Reply