Portfolio

Ontwerp Michelromijn.nl voor Westlands Hoop

By februari 18, 2020 april 30th, 2020 No Comments

Westlands Hoop is een stichting die kinderen met een langdurige handicap of ziekte een dag geven om nooit te vergeten! Samen met de ouders gaan zij op zoek naar de ideale activiteit voor dit kind. Ik mocht voor het prachtige werk wat deze stichting doe een website maken. Ik nam die klus met beide handen aan.

Op zoek naar een goed ontwerp, stuitte ik op een thema wat ik in het verleden heb aangekocht. Eigenlijk had ik het niet meer in gebruik. De keuze was snel gemaakt en ik ben aan de slag gegaan.

Verschillende ontwerpen heb ik getoond aan de beheerder van Stichting Westlands Hoop. Zo kwamen we met zijn tweeën tot een eindontwerp.

Logo Westlandshoop.nl

Het eindontwerp was zeker om naar huis te schrijven. Een duidelijk, overzichtelijk design. Deze kenmerkt zich door de overzichtelijke video die op de voorpagina wordt getoond. Dit thema werd ontwikkeld met het Salient Thema die te verkrijgen is op Themeforest.

Zelf ben ik ook vrijwilliger van deze stichting en dit doe ik natuurlijk met alle liefde van de hele wereld. Ik film alle opnames voor de stichting, onderhoud hun website en doe nog veel meer technische zaken.

Vreugde in kijken en begrijpen is het mooiste geschenk van de natuur.

Vrijwilliger bij Westlands Hoop

Aanbiedingen Digitale Artiest Webdesign

Ik ben zelf ook vrijwilliger van Westlands Hoop en dit gaf mij de mogelijkheid om de vrijheid te nemen bij het ontwikkelen van deze website. Er waren genoeg ideeën, en stiekem zijn er nog veel meer ideeën ontstaan.

Links van deze tekst ziet u een voorbeeld van een video die ik heb gefilmd, bewerkt en gepubliceerd. Deze video is opgenomen op de Vlindertuin in Honselersdijk waar Westlands Hoop de kindergezichtjes ging beschilderen.

Schminken

Het schminken ging niet geheel van een leien dak. In plaats dat de Schmink mevrouw de kindergezichten van een patroon voorzag, werd ze zelf onder gekliederd.

Bezoek nu nog de website van Westlands Hoop en geniet van alle projecten die zij hebben voltooid.

Andere Projecten

Wilo-onderhoudsbedrijf.nl

Wilo Onderhoudsbedrijf

| Portfolio | No Comments
Wilo Onderhoudsbedrijf uit Den Haag vroeg mij de bestaande website te verbeteren én een website te ontwikkelen die goed gevonden zou worden. Ik bestudeerde de oude website en binnen een…
Webdesign voor Westlands Hoop

Ontwerp Michelromijn.nl voor Westlands Hoop

| Portfolio | No Comments
Westlands Hoop is een stichting die kinderen met een langdurige handicap of ziekte een dag geven om nooit te vergeten! Samen met de ouders gaan zij op zoek naar de…
Watsonsecurity.nl

Watson Security

| Portfolio | No Comments
Watson Security Service & Events is een beveiligingsbedrijf uit Hoogvliet. Mij werd gevraagd een nieuwe passende website te ontwerpen voor het bedrijf. Deze moest geschikt voor het personeel zijn en…
De Nacht dat de Sterren Dansten

De Nacht dat de Sterren Dansten

| Portfolio | No Comments
Het boek De schrijfster van De Nacht dat de Sterren Dansten benaderde mij een paar jaar geleden, ze was op zoek naar een websitebouwer die "het gevoel" van haar roman…

Leave a Reply