Portfolio

Wilo Onderhoudsbedrijf

By januari 17, 2020 april 30th, 2020 No Comments

Wilo Onderhoudsbedrijf uit Den Haag vroeg mij de bestaande website te verbeteren én een website te ontwikkelen die goed gevonden zou worden. Ik bestudeerde de oude website en binnen een week toonde ik het nieuwe ontwerp.

Wilo Onderhoudsbedrijf was blij verrast met zowel het ontwerp als de offerte. Binnen drie dagen installeerde ik de nieuwe website waarna ik de SEO correct instelde. Het gehele transitieproces verliep moeiteloos, binnen een week online en goed vindbaar voor zoekmachines.

De eigenaar van Wilo Onderhoudsbedrijf stuurde mij een paar weken later een mooi bericht: ‘door de nieuwe website komen er heel veel nieuwe klanten met hulpvragen bij. Echt super gedaan!’ 

Sindsdien wordt de website dus zeer goed bezocht!

Misschien een goed idee voor uw bedrijf?

Website ontwikkeling

De website van Wilo Onderhoudsbedrijf is ontwikkeld in het bekende Sailent thema van het WordPress CMS. Een snel en stabiel thema die veelzijdig maar ook krachtig is in de omgang. Een duidelijke editor van Nectar is inbegrepen in het thema. Daarom maakt het, dat juist deze website makkelijk te onderhouden is.

Dit heb ik gedaan omdat het updaten voor sommige mensen, te moeilijk is vanuit de normale editor. En zeg nu eens zelf, de website is toch goed onderhouden door Loek Romijn?

Michel Romijn Over mij webonderhoud

Andere Projecten

Dierenvoedselbank DGB

Bekijk dit webdesign project

Wilo Onderhoudsbedrijf

Bekijk dit webdesign project

Leave a Reply